RT Cerulean - шаблон joomla Новости

Χτύπησε κόκκινο η τηλεθέαση στο Fylakti.com με τη μετάδοση του XTERRA Greece!

Τερμάτισαν τα κοντέρ της τηλεθέασης κατά την μετάδοση του XTERRA που έγινε για δεύτερη συνεχόμενη φόρα μέσα από το fylakti.com, μέσα από την πρώτη διαδικτυακή τηλεοραση στο Ν. Καρδίτσας.

Η Ενημερωτική - Πολιτιστική Ιστοσελίδα Fylakti.com, για ακόμη μια χρόνια ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις της μετάδοσης του XTERRA, προσφέροντας ζωντανή εικόνα και ήχο καθ´ όλη τη διαρκεία της διοργανώσης,  και για περισσότερες από 6 ώρες. Το Fylakti.com για ακόμη μια αφορά απέδειξε τα υψηλά standards που διαθέτει και την έμπειρια στην μετάδοση διεθνών αθλητικών διοργανώσεων όπως η διοργάνωση του XTERRA, που καλύφθηκε ζωντανά από τον τόπο διεξαγωγής, τη Λίμνη Πλαστηρα.

closingxterraΑνανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου: Nicolas Lebrun πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής XTERRA και γενικός διευθυντής XTERRA Europe, Κωνσταντίνος Κουμαργιαλης πρόεδρος XTERRA Greece, Dave Nicholas διευθυντής XTERRA World από τη Χαβάη , Μαριος Μαγαλιός - Fylakti.com

 

 DSC0023Μάριος Μαγαλιός επί το έργον να χειρίζεται τρεις υπολογιστές ταυτόχρονα, μαζί με το βοήθο του Κωνσταντίνο Τσιαμαντά.

Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής μετάδοσης οι επισκέπτες ξεπερασαν τους 3.000 μέσα από το Fylakti.com, αριθμός που ανήλθε στις 8.000, λόγω της ταυτόχρονης μετάδοσης μας από το No 1 ενημερωτικό portal της Ελλάδας, το Ζougla.gr και το επίσημο site της διοργάνωσης Χterragreece.com. Κάνοντας με αύτο τον τρόπο ο πλανήτης να μιλούσε ξανά με κολακευτικά σχόλια για το Fylakti.com που κατάφερε να καλύψει ζωντανά όλη την διοργάνωση και κάνοντας γνωστό ακόμα το χωριό Φυλακτήχαρακτηρίζοντας από πολλούς ως χωριό της τεχνολογίας!!!

 DSC0434Η ομάδα του Fylakti.com μαζί με τον Ηλία Κορκοτάρα, καταρρακτωδη βροχη ! ! !

Οι συνεχόμενες επιτυχίες του Fylakti.com φαίνεται οτι δεν αρέσουν σε μερικούς ... τους οποίους διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι και όπως μόνο εμείς ξέρουμε και ίσως με ποίο ακόμα προχωρημένα πράγματα προς το μέλλον!!!

IMG 7319  MG 6096
Ο εικονολήπτης Χρήστος Μαγαλιός. Ο εικονολήπτης για τα εναέρια πλάνα και ο ηχολήπτης Δημήτρης Παππάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε και παρακολουθήσατε ζωντανά για περίπου έξι ωρες που σας μεταφέραμε όλο το κλίμα που επικρατούσε στη Λίμνη Πλαστηρα. Επίσης να ευχαριστούμε και το πρώτο ενημερωτικό portal της Ελλάδος ZOUGLA.GR για την πολύτιμη βοήθεια του για τη ζωντανή μετάδοση αλλά και για τη διαδόση του XTERRA με συνεχής αναφορές επίσης και για την αναμετάδοση που γινόταν μέσα απο από την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση της Ελλάδος Zougla Tv.Να αναφέρουμε επίσης πως η Πολιτιστική - Ενημερωτική Ιστοσελίδα Fylakti.com ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο του Ν . Καρδίτσας το οποίο κάλυψε όλη την διοργάνωση XTERRA με συνεχή άρθρα για το τι γινόταν όλο το τριήμερο στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.

IMG 8042Γιώργος Γώγουλος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμαρχος Λίμνη Πλαστήρα , Χρήστος Μαγαλιός Fylakti.com , Δημήτρης Τσιαντής Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα, και η συντονίστρια του XTERRA από Π.Ε. Καρδίτσας κ. Μαρία Καραμπινά.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους :
 Τον Μάριο Μαγαλιο η ψυχή του Fylakti.com, που συντόνισε όλη την παραγωγή για την ζωντανή μετάδοση , Χρήστος Μαγαλιος, Φώτης Τσιαμαντάς, Κωνσταντίνος Τσιαμαντάς , Άκης Μαγαλιός, τον ηχολήπτη - εναέριες λήψεις Δημήτρη Παππά (Dj D Pappa), που εργάστηκαν για να σας μεταδώσουν ζωντανά την παγκόσμια διοργάνωση του XTERRA αλλά και την ταβέρνα Ηλίας Κορκοτάρας από τη Φυλακτή που μας παραχώρησε τις καρέκλες και τα τραπέζια για να στηθεί η παραγωγή, και το καφέ - αναψυκτήριο Απόστολος Θέος στην Πλαζ Πεζούλας για την παροχή internet για τις ανάγκες του wi-fi.

 MG 6539 IMG 7397
Ο εικονολήπτης Φώτης Τσιαμαντάς επί το έργον.  

Επίσης τους διοργανωτές του XTERRA Greece και ειδικά τον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κ. Κωνσταντίνο Κουμάργιαλη και της ομάδας του που μας εμπιστεύτηκαν για δεύτερη φορά για τη ζωντανή μετάδοση αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχει το Fylakti.com με τις υπόλοιπες διοργανώσεις XTERRA.


 IMG 8406Μαζί με τον πρόεδρο του XTERRA Greece κ. Κωνσταντίνο Κουμάργιαλη.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμπαράσταση και ανανεώνοντας το ραντεβού του χρόνου στο επόμενο XTERRA μέχρι τότε να μην ξεχνάτε το σύνθημα Ζήσε Περισσότερα - Live More

IMG 6064Το Fylakti.com Χορηγός στο XTERRA Greece Championship 2015

Σταδιάκα θα ανεβαίνουν διάφορα βίντεο από την διοργάνωση

Μικρά - μικρά παρασκήνια:

Όλοι οι τοπικοί φορείς του Ν. Καρδίτσας, παρέλασαν από την κάμερα του Fylakti Tv κάνοντας ζωντανές δηλώσεις.

IMG 7383Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος, ζωντανά στην πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση στο Ν. Καρδίτσας Fylakti Tv.


Πολλά τηλεφωνήματα δέχτηκε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Δημήτρης Τσιαντής κατά τον ερχομό του στη Λίμνη Πλαστήρα από την Κρήτη ( λόγω επαγγελματιών υποχρεώσεων ) ότι το Fylakti.com κοσμεί την περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα αλλά και το Ν.Καρδίτσας με τη δουλεία που κάνει.

Ο Dave Nicholas Διευθυντής XTERRA World από τη Χαβάη, που ήρθε στη Λίμνη Πλαστήρα για να δεί τον αγώνα, ανέφερε ότι μόνο ο αγώνας της Ελλάδος μεταδίδεται ζωντανά σε Live - Streaming από τους 32 συνολικά αγώνες που γίνονται παγκοσμίως.

 DSC0031Dave Nicholas Διευθυντής XTERRA World από τη Χαβάη, ζωντανά στην πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση στο Ν. Καρδίτσας Fylakti Tv.

Πολλοί θεατές που παρακολουθήσαν το XTERRA από κοντά, ήρθαν στις εγκαταστάσεις του Fylakti.com για να δούν από κοντά πως μεταδίδεται ζωντανά ο αγώνας.

IMG 7883Ο μάχιμος Φωτογραφός Άκης Μαγαλιός μέσα στο δάσος για τα πλάνα από τη ποδηλασία.

Μεγάλη επιτυχία η πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φυλακτιωτών να συμμετέχει στο XTERRA και να μοιράζει παραδοσιακές πίτες στους αθλητές που τερματίζουν , πάνω από 300 κομμάτια πίτες έγιναν ανάρπαστα, παίρνοντας πολλά θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία αυτή αλλά και το μυστικό της συνταγής !!!

 DSC0030Ο Σύνδεσμος Φυλακτιωτών με τις παραδοσιακές πίτες, μαζί με τον πρόεδρο του XTERRA Greece κ. Κωνσταντίνο Κουμάργιαλή και με την συντονίστρια του XTERRA από Π.Ε. Καρδίτσας κ. Μαρία Καραμπινά.

Κατα τα μισά της μετάδοσης μια ξαφνική βροχόπτωση μας έφερε τα πάνω - κάτω , αλλά οι πραγματικές συνθήκες του XTERRA απαιτούν βροχή.

Σχετικά με τον αγώνα:

O Kris Coddens από το Βέλγιο και η Helena Erbenova από την Τσεχία πήραν τη νίκη στον τρίτο ετήσιο αγώνα XTERRA Greece στη Λίμνη Πλαστήρα.

236109386 oKris Coddens από το Βέλγιο νικητής του XTERRA Greece ποζάρει στο φακό του Fylakti.com.

Οι τυπικές αποστάσεις ήταν 1.5χλμ κολύμπι, 30χλμ ποδηλασία με mountain bike και 10χλμ ορεινό τρέξιμο. Η Sprint αποσταση ειναι 750m κολυμπι, 15km ποδηλασία και 5km τρεξιμο.

Ο Coddens κέρδισε πρώτη φορά τον τίτλο του στο XTERRA Greece και για την δύο φορές πρωταθλήτρια του Ευρωπαϊκού tour, Erbenova, ήταν η δεύτερη μεγάλη της νίκη μέσα σε 3 εβδομάδες καθώς κέρδισε το XTERRA της Ισπανίας στις 7 Ιουνίου 2015.

653167 oΟι τρεις πρώτοι νικητές του XTERRA στην επαγγελματική κατηγορία.

Στον αγώνα ανδρών, ο αθλητής με τους περισσότερους βαθμούς του XTERRA European Tour από τους πρώτους τέσσερις αγώνες, ο Roger Serrano, πήρε από νωρίς το προβάδισμα στην κολύμβηση, όμως ο περσινός πρωταθλητής της Ελλάδας, Francois Carloni, πήρε τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας.
Ο Carloni ήταν ο πρώτος στο τρέξιμο, τον ακολουθούσε ο Serrano, αλλά ο Coddens κυνήγησε και τους δύο τερματίζοντας σε 2:20:28, 35 δευτερόλεπτα.

441618048 o

Οι δύο πρώτες νικήτριες στην κατηγορία των γυναικών επαγγελματιών.

Στους Έλληνες ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου κατέλαβε την 10η θέση στη γενική,την πρώτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα , ενώ Πρωταθλήτρια Ελλάδος ξανά στέφθηκε η μοναδική Ντενίζ Δημάκη, η οποία κατέλαβε και την 7η θέση στη γενική των γυναικών κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα ξανά.

33442199463 n 339774905741 o
Ντενίζ Δημάκη Γρηγόρης Σουβατζόγλου

Συγκινητική ήταν η προσπάθεια που έκανε ένα 10χρονο αγόρι Damian Cressy, ο νεότερος αθλητής του XTERRA που τερμάτισε στην Sprint απόσταση του αγώνα.

 10676047 o

Διαβάστε Επίσης:

Η Λίμνη Πλαστήρα υποδέχτηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του XTERRA - Ζωντανά από το Fylakti.com!

Στο επίκεντρο παγκοσμίου ενδιαφέροντος η Λίμνη Πλαστήρα λόγω του XTERRA

Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του XTERRA Greece Championship – Ζωντανή μετάδοση αποκλειστικά από το Fylakti.com!

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του XTERRA

XTERRA Greece ζωντανά και αποκλειστικά από το Fylakti.com!

Ζωντανές κάμερες Fylakti

Live Camera 2-Πλατεία Φυλακτής Live

Πλατεία Φυλακτής Live Cam 2

Μετεωρολογικός σταθμός Φυλακτής

Τσαμαντεϊκα Live Cam 3

Live Camera 3-Οικισμός Τσιαμαντέϊκα

Τσαμαντεϊκα Live Cam 3

Live Camera 4-Ρομποτική Τσιαμαντέϊκα

Ρομποτική Τσαμαντεϊκα Live Cam 4

Live Camera 5-Πλαζ Λίμνης Πλαστήρα

Πλαζ Λίμνης Πλαστήρα Live Cam 5

Live Camera 7-Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας

Live Camera 7-Κεντρική Πλατεία Καρδίτσας

Τελευταία νέα Τοπικά Φυλακτής

  • 1
  • 2
Prev Next
Ημερολόγια του Συνδέσμου Φυλακτιωτών για το 2020

Ημερολόγια του Συνδέσμου Φυλακτιωτών για το 2020

Ο Σύνδεσμος Φυλακτιωτών Καρδίτσας και φέτος δημιούργησε με αγάπη ένα διαφορετικό αλλά εξαιρετικό ημερολόγιο.

(31-12-2019 05:33)

Στόλισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη πλατεία Φυλακτής

Στόλισμός Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη πλατεία Φυλακτής

Ήρθε και φέτος το Αστέρι των Χριστουγέννων κ΄ πλημμύρισε με Φώς τον ουρανό πάνω από...

(06-12-2019 00:42)

Πρόσκληση: Χριστουγενιάτικος στολισμός Πλατείας Φυλακτής

Πρόσκληση: Χριστουγενιάτικος στολισμός Πλατείας Φυλακτής

Ο Σύνδεσμος Φυλακτιωτών Καρδίτσας με πρωτοβουλία των μελών του σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον στολισμό...

(29-11-2019 00:45)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανηγύρι για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιουλίου 2019 στο ξωκλήσι του...

(31-07-2019 04:40)

Πανηγύρι ανήμερα του Προφήτη Ηλία στον Αϊ-Λια Σάββατο 20 Ιουλίου

Πανηγύρι ανήμερα του Προφήτη Ηλία στον Αϊ-Λια Σάββατο 20 Ιουλίου

Ο Σύνδεσμος Φυλακτιωτών Καρδίτσας, σας προσκαλεί το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019, στο ξωκλήσι του Αη-Λιά...

(18-07-2019 05:49)

Ανάσταση στη Φυλακτή

Ανάσταση στη Φυλακτή

Τα χωριά τις Λίμνης Πλαστήρα πήραν ζωή, η Ελληνική ύπαιθρος πλημμύρισε από κόσμο, που κάνει...

(04-05-2019 22:10)

Τελευταία νέα Λίμνης Πλαστήρα

  • 1
  • 2
Prev Next
Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στην 1η έκθεση εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στην 1η έκθεση εναλλακτικού Τουρισμού και Γαστρονομίας

Μετά από χρόνια απουσίας από εκθέσεις Τουρισμού, ο Δήμος λίμνης Πλαστήρα επέστρεψε με σκοπό την...

(20-11-2019 05:53)

Το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα επισκέφθηκε η Βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα

Το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα επισκέφθηκε η Βουλευτής Ασημίνα Σκόνδρα

Το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα επισκέφθηκε η βουλευτής Καρδίτσας κ. Ασημίνα Σκόνδρα και είχε μια μακρά...

(11-11-2019 23:58)

Ορίστηκαν οι δύο νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Ορίστηκαν οι δύο νέοι αντιδήμαρχοι στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Με απόφαση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου ορίστηκαν οι δύο αντιδήμαρχοι που θα έχουν...

(05-09-2019 23:36)

Ορκομωσία νέας δημοτικής αρχής Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Κυριακή 25 Αυγούστου

Ορκομωσία νέας δημοτικής αρχής Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Κυριακή 25 Αυγούστου

Την Κυριακή 25/8/2019 και ώρα 11:00 π.μ. παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Τιμόθεου θα πραγματοποιηθεί...

(22-08-2019 23:00)

8ο ΚAZARMA music festival

8ο ΚAZARMA music festival

Για 4 ημέρες σε μια από τις ωραιότερες λίμνες της Ευρώπης, στην λίμνη Πλαστήρα, κάτω...

(31-07-2019 05:34)

Πολιτιστικό και Αθλητικό καλοκαίρι 2019 Δ. Λίμνης Πλαστήρα

Πολιτιστικό και Αθλητικό καλοκαίρι 2019 Δ. Λίμνης Πλαστήρα

Πλούσιο και φέτος το Πολιτιστικό και Αθλητικό Καλοκαίρι του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δείτε αναλυτικά...

(31-07-2019 05:00)

Τελευταία νέα Ν. Καρδίτσας

  • 1
  • 2
Prev Next
Η Λευκότητα στα Ορεινά του Χρήστου Διαμαντή και του Χρήστου Κολτσίδα

Η Λευκότητα στα Ορεινά του Χρήστου Διαμαντή και του Χρήστου Κολτσίδα

Το βιβλιοπωλείο ΑΠΟΠΕΙΡΑ – Μπαρτζιώκας με ιδιαίτερη χαρά, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα...

(24-02-2018 07:08)

Ανοιχτή η αίθουσα της Π.Ε. Καρδίτσας για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Ανοιχτή η αίθουσα της Π.Ε. Καρδίτσας για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και ενόψει του επικείμενου καύσωνα, σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του...

(27-06-2017 21:07)

Εορτασμός για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων στη Καρδίτσα

Εορτασμός για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων στη Καρδίτσα

Στο πλαίσιο του εορτασμόυ της Διεθνο΄υς Νύχτας Μουσείων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας και ο Σύλλογος...

(16-05-2017 22:53)

Οδοιπορικό στη χιονισμένη Καρδίτσα

Οδοιπορικό στη χιονισμένη Καρδίτσα

Χρειάστηκαν 18 ολόκληρα χρόνια, για να επαναληφθεί η σφοδρή χιονόπτωση στο κέντρο της Καρδίτσας. Το...

(13-01-2017 06:17)

Η Fylakti απευθείας με την Καρδίτσα

Η Fylakti απευθείας με την Καρδίτσα

Ακόμη, μια κάμερα πρόστεθηκε στο δίκτυο διαδικτυακών καμερών του fylakti.com.

(13-04-2016 04:32)

Νέα σύνθεση του Δ.Σ. του συλλόγου Φίλων Αρχαιλογικού Μουσείου Καρδίτσας

Νέα σύνθεση του Δ.Σ. του συλλόγου Φίλων Αρχαιλογικού Μουσείου Καρδίτσας

Συγκλήθηκε  το Σάββατο, 13-02-2016, το Δ.Σ του Συλλόγου Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας και αποφάσισε την...

(15-02-2016 20:57)