Σχετικά με το μέλλον του Fylakti.com
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Κατηγορία: Τοπικά Φυλακτής
- Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 04:06

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το Fylakti.com και τι μέλλει γενέσθαι με τον σύλλογο...
Οι διαχειριστές της Ενημερωτικής - Πολιτιστικής ιστοσελίδας Fylakti.com , εύχεται σε όλους τους αναγνώστες, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.
Με την υπάρχουσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το μέλλον του fylakti.com
Πρώτα απ´όλα η Ενημερωτική - Πολιτιστική Ιστοσελίδα Fylakti.com από τις 3 Ιανουαρίου 2015 βρίσκεται υπό νέα ιδιοκτησία . Ο ιδιοκτήτης έιναι το Κιεριον Καφέ Ο.Ε. και στη διαχείριση ο κ. Μάριος Μαγαλιός. Η αλλαγή ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας οφείλεται κατα κύριο λόγο στην αδράνεια του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Φυλακτιωτων , την υποχρεώση που είχε αναλάβει για την διατήρηση της ιστοσελίδας. Ετσι ώστε να μην χαθεί η επικοινωνία με το χωριό λαμβάνοντας υπ´όψιν τα θετικά μηνύματα που πέρναμε απο εσάς και ετσι αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε όλο το κόστος συντήρησης ( καινούριος server , καινούρια σχεδίαση , προγραμματισμός , Donain Name, υλοποίηση κ.τ.λ.).
Να κάνουμε γνωστό πως όλα όσα βλέπετε στην ιστοσελίδα εδώ και δύο χρόνια που ξεκίνησε η προσπάθεια για να βγει ζωντανή εικόνα απο το χωριό ο Σύλλογος Φυλακτιωτών δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ συμμετοχή στην αγορά εξοπλισμού (κάμερες , τροφοδοτικά , καλώδια δικτύου ,σταθεροποιητής τάσης ρεύματος , κουτιά καμερών και η υλοποίηση του μετεωρολογικού σταθμού) τη μόνη συμμετοχή ήταν στα 6 χρόνια να πληρώνει κάθε χρόνο το όνομα (fylakti.com) και τη μίσθωση των servers για την ιστοσελίδα (κόστος 100€/το χρόνο) . Η Βοήθεια που έχουμε ειναι απο το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για την αγορά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλα και τη βοήθεια της κα. Βάσω Ξηροφώτου - Αντιδήμαρχος , για τη λήψη απόφασης ζωντανής μετάδοσης.(Νομιμη απόφαση δημοτικού συμβουλίου 94/2014).
Αυτοί που εργάστηκαν για την ιστοσελίδα: για τα γραφικά , φωτογραφικά-βίντεο , προγραμματισμός , χρόνος , συντήρηση , που αφιερώθηκε , δεν εισπράξαμε ούτε ΕΝΑ ευρώ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ εισπράξαμε μια άνανδρη επίθεση προς το πρόσωπο του κ. Μάριου Μαγαλιού οποίος είναι ο μόνος που διαχειρίζεται το υλικό της ιστοσελίδας , ότι καταχράστηκε λεφτά από τη διαφήμιση για των τοπικών επιχειρήσεων της περιοχής χωρίς να γνωρίζουν οι αρμόδιοι του συλλόγου ότι τα λεφτά προορίζονταν για τα λειτουργικά έξοδα της ζωντανής μετάδοσης και της ιστοσελίδας , και μιλάμε για ΠΟΣΟ 200€ όσο κοστίζει μια τηλεόραση ή ένα ποδήλατο μιας χρονιάς (όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν ) !!!!
Το κόστος για τα προαναφερόμενα ανέρχεται στη δαπάνη 2.000 € εκ των οποίων τα μισά (1.000 €) είναι με δαπάνη του κ. Ηλεκτρολόγου - Φωτορεπόρτερ και συνεργάτη Φώτη Τσιαμαντά και τα υπόλοιπα χορηγία του Καφέ Κιεριον ιδιοκτήτη του Χρήστου Μαγαλιού - Παλαμιώτη Πέτρο . Χωρίς βέβαια να συνυπολογίζεται το κόστος για το προγραμματισμό , για το χρόνο ανάπτυξης ιστοσελίδας , και όσοι γνωρίζουν ξέρουν ποσό κοστίζει μια δυναμική ιστοσελίδα.
Τώρα, για το τι μέλλει γενέσθαι με το σύλλογο και με τις εκλογές αλλα και τι διαδραματίστηκαν στις υποτιθέμενες συνελεύσεις, θα βγούμε με δεύτερη ανακοίνωση προσεχώς...
Τέλος , θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην χαθεί η επικοινωνία μας , αλλά θα σας κρατάμε ενήμερους για οτι συμβαίνει στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα , μιας και η ιστοσελίδα αναβαθμίστηκε με κατάλληλους μηχανισμούς (plugins) ώστε να υπάρχει μία αποτελεσματική ενημέρωση .
Με εκτίμηση ,
Διαχειριστές - Fylakti.com