Η Φυλακτή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Κατηγορία: Τοπικά Φυλακτής
- Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 06:20

Η Φυλακτή Καρδίτσας , θεώρείται ένα από τα μαγευτικά χωριά της Λίμνης Πλαστήρα
, μάλιστα επισκέπτες που επιστέπτηκαν το χωριό την ονόμασαν και ως η Ελβετία της Ελλάδος.Μεγάλο ενδιαφέρον για τη Φυλακτή παρουσιάζουν και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τηλεόραση , εφημερίδες έντυπες και ηλεκτρονικές) που κάνουν εκτενές ρεπορτάζ για το χωριό διαφιμίζοντας έτσι περισσότερο ακόμη.
Πάμε να δούμε τα ρεπορτάζ των Μ.Μ.Ε. για τη Φυλακτή :
- Το τηλεπαιχνίδι του Σπύρου Παπαδόπουλου "Τοις Μετρητοίς" της ΕΡΤ βρέθηκε το χειμώνα του 2007 στο χωρίο , κάνοντας ρεπορτάζ για το χωριό και παράλληλα παίζοντας και ένα παιχνίδι γνώσεων.
- H Έφη Θώδη βρέθηκε στη Φυλακτή τον Ιανουάριο του 2008 , για να φτιάξει κοκορέτσι στη ταβέρνα Κορκοτάρας , για την εκπομπή του STAR Μπορώ με την Άννα Δρούζα.
- Η φιμισμένη εκπομπή της πρώην ΕΡΤ "Μένουμε Ελλάδα" όπου βρέθηκε το φθινόπωρο του 2008 και συνομίλησε με τους κατοίκους.
- Η ταξιδιωτικη εκπομπή του ΣΚΑΙ "Γυρίσματα" Οκτώβριος του 2009.
-
Η εκπομπή του Mega "Κοινωνία ώρα Mega"(Χειμώνας 2012) έκανε ένα οδοιπορικό στη Λίμνη Πλαστήρα αλλά και στο χωριό Φυλακτή.
- Η ηλεκτρονική εφημερίδα briefingnews.gr της Μάριας Γιαχνάκη , σε άρθρο (Ιανουάριος 2013) παρουσίάζει το χωριό ως Ελβετία της Ελλάδος στα Άγραφα όρη (περισσότερα για το άρθρο κλικ εδώ)
- Ρεπορτάζ για την Φυλακτή δεν έκαναν μόνο οι παραπάνω εκπομπές αλλά
1) Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη "Πρωινός Καφές" (ΑΝΤ1) το χειμώνα του 2004 (δυστυχώς δεν έχουμε το βίντεο).
2) Η εκπομπή της πρώην ΕΤ3 "Επιχείρηση Περιβάλλον" , την άνοιξη του 2010 (δυστυχώς δεν έχουμε το βίντεο).
3) Αλλά και οι περισσότερες πανελλαδικές εφημερίδες με ενθετά τους έκαναν εκτενές ρεπορτάζ για τη Φυλακτή.